Boka lokalen

Thai & Kickboxning i grupp är en rolig och svettig aktivitet som passar perfekt för grupper som vill hitta på någonting kul tillsammans. Vid t.ex. en svensexa eller möhippa så ser vi till att bruden/brudgummen går några ronder mot instruktören eller varför inte mot era vänner som avslutning där ni får en adrenalinkick och skratt!

 

Upplägg

 

  • I de de två första stegen kan hela gruppen delta, vilket är att rekommendera för att minska stressen och paniken hos offret.
  • Gemensam uppvärmning och stretch med diverse övningar där hela gruppen kan delta. Vi tränar två och två under hela passet. 20 minuter genomgång av olika slag & sparkkombinationer, som vi sedan övar i kombinationer.
  • Match 1 – Din vän/väninna svettas ordentligt under några intensiva ronder mot instruktören. Coaching tas gärna emot under de intensiva ronderna.
  • Match 2 – Din vän/väninna svettas nu riktigt ordentligt efter några intensiva ronder mot instruktören. Nu kan någon av vännerna hoppa in med full av energi och leka ut sin motståndare i ringen. Självklart sker detta under kontrollerade former.
  • Gemensam fotografering i ringen med er kamera för den perfekta bilden till era sociala medier.

 

BOKA LOKALEN

 

Ha i åtanken att under veckan och söndagar har vi våra ordinarie pass tider för våra medlemmar, så ta gärna en titt på vårt schema innan ni bestämmer av en tid som kanske kommer i konflikt med våra pass.