Terminstart & Avgifter

 HÖSTTERMINEN 2021

 

26 AUGUSTI TILL 30 DECEMBER

 

 

Vill du lära dig ett bra och fungerande självförsvar, eller bara träna för att stärka kroppen fysiskt och psykiskt? Kom till oss för att prova på världens största kamsportsstilar Vi erbjuder träning i Muay Thai & Kickboxning. Nu är vi snart i slutet av höstterminen och vi ser fram emot vårterminen nästa år, du är alltid välkommen att bli medlem hos oss under terminens gång om det fortfarande finns platser kvar. Om vi stänger insläppet för någon kursgrupp så meddelar vi det omgående här på hemsidan under nyheter. Hos oss får du möjligheten att träna oavsett om du är nybörjare eller om du tidigare har tränat på elitnivå!

 

Du är välkommen att börja träna enligt den kursgrupp som är ämnad för dig (nybörjarebland eller fortsättning).

 

  • På nybörjarpass krävs inga förkunskaper eller egen utrustning. Vi kör i vanliga träningskläder såsom linne, t-shirt, shorts/tights funkar alldeles utmärkt. Tränar gör vi barfota eller med strumpor.
  • Blandpassen är alla välkomna på och där tränar alla kursgrupper tillsammans varav nybörjare får enklare övningar och dom avancerade får mer utmanande/svårare övningar.
  • Fortsättningspass är endast för medlemmar med stor kunskap och erfarenhet av kampsport som deltar i samråd med ansvarig instruktör.

 

Det är enkelt att bli medlem hos oss, det enda du behöver göra första gången är att skriva in dig i receptionen eller via vår formulär nedan. Som medlem hos oss erbjuder vi dig en allsidig och omväxlande träning med flest träningstillfällen i hela Sverige när det kommer till kampsport. Du behöver inte förboka någon träning utan det är bara att komma förbi när det passar dig

 

Du hittar schema och all annan info du kan behöva här på hemsidan. Om det är något du saknar information om är du välkommen att maila oss på info@fightclubstockholm.se 

 

AVGIFTER

 

Betala direkt på klubben (endast kontanter/swish) eller via BG 287-8486 / SWISH 123 575 11 93

 

ENGÅNGSTRÄNING

 

200 SEK – Väljer du att engångsträna och sedan köpa termins/årskort så drar vi av kostnaden för ett pass på ditt medlemskort. Gäller med uppvisande av kvitto.

 

KLIPPKORT (10 PASS)

 

1350 SEK (Giltighetstid 1år)

 

AUTOGIROBETALNING

 

MÅNADSKORT – 750 SEK per månad

Ingen bindningstid eller uppsägningstid

Uppsägning måste ske innan den 10 för att träningskortet ska avslutas samma månad

 

ÅRSKORT – 500 SEK per månad
Bindningstid: 12 månader – Uppsägningstid: 3 månader

 

Uppsägning sker via email till reception@fightclubstockholm.se

 

TERMINSKORT HÖSTEN 2021 

26 AUGUSTI – 30 DECEMBER

KÖP NU – TRÄNA RESTERANDE TID AV SOMMAR TERMINEN GRATIS

Senior – 2999 SEK

Student – 2599 SEK

Junior – 1499 SEK 

 

Priserna för terminskorten sänks allt eftersom in på terminen.

 

ÅRSKORT (1ÅR FRÅN KÖPDATUM)

 

6499 SEK
Student 5499 SEK
Medlemsavgiften är inkluderad (250 SEK)

 

MEDLEMSAVGIFT

 

250 SEK per kalenderår

 

Medlemsavgift är obligatorisk för alla medlemmar – gäller även autogiro & klippkort (10 pass) – avgiften täcker försäkring från Svenska Budo & Kampsportsförbundet

 

SKÅPHYRA

 

1000 SEK per år

100 SEK per månad (betalning via autogiro)

Uppsägning måste ske innan den 10 för att hyrningen av skåpet ska avslutas samma månad

 

Man kan inte kombinera erbjudande från våra öppet hus eller andra event med våra ”engångs träningar”. Är man student så gäller CSN/Intyg från skolan/universitet.