Personlig Träning

Alla har sina egna skäl att träna och önskan om att bli en bättre version av sig själv. En personlig tränare hjälper dig med din träning oavsett mål och träningserfarenhet. Vi erbjuder PT lektioner för alla som behöver hjälp med sina färdigheter inom kampsport. Det krävs inget medlemskap för PT lektioner.

 

Grunden för personlig träning är att den är individuellt utformad utifrån varje individs behov och förutsättningar. Det spelar ingen roll om man är nybörjare inom kampsport eller om du är elitinriktad idrottsman. Vi coachar, stöttar och motiverar dig till att orka mer, få bättre träningsrutiner och att helt enkelt må bättre!

 

Vill du träna intensivt i 60 minuter? I grupp, tillsammans med en vän eller på egen hand? Vi har flera olika PT-paket för att möta just dina behov! Vår målsättning är att genom kunskap och engagemang hjälpa människor att nå sina fulla potential. Med yrkesutbildad personal som brinner för träning och hälsa hjälper vi människor att bli starkare, vara friskare och må bättre

 

Priser gäller per person i 60 min

1 pass – 800 SEK

10 pass – 7 500 SEK

20 pass – 14 000 SEK

 

 

En annan prislista gäller för grupp pass eller tillsammans med en vän, kontakta oss så ger vi en dig en offert. Ta kontakt med oss för en kostnadsfri konsultation redan idag på reception@fightclubstockholm.se – du får svar inom 24 timmar.