Schema

HÄR HITTAR DU NUVARANDE OCH
KOMMANDE SCHEMA

Vi på Fight Club Stockholm siktar på att erbjuda alla våra medlemmar goda möjligheter att fritt välja vilka dagar som passar dem att träna på. Därför eftersträvar vi att kunna erbjuda åtminstone ett träningstillfälle varje träningsdag för dig som är nybörjare och för dig som är mer avancerad. 

VÅRSCHEMAT 2024

 

Gäller mellan 2/1 till 25/05.

 

  • Steg 1: Här går vi igenom grunderna inom thai- och kickboxning. Mycket fokus på slag- och sparktekniker för sig eller i enklare kombinationer. Passen kantas ofta av övningar för att få upp pulsen och förbättra styrka, koordination, smidighet och kondition. Passar dig som är nybörjare inom stående fighting.

 

  • Steg 2: Detta pass erbjuder mer avancerade kombinationer och passar dig som behärskar de grundläggande teknikerna inom stående kampsport. Sparring kan förekomma och därför krävs det att du har egen utrustning (handskar, benskydd och tandskydd) för att delta på dessa pass.Är du osäker på om du har kunskapen som krävs för att delta? Prata med Pavlo!

 

  • Junior: Våra juniorpass riktar in sig på barn i åldern 6-12 år. Mycket fokus på rörelse och roliga aktiviteter för att bygga upp smidighet, koordination och kondition. Grundläggande tekniker i thai- och kickboxning lärs ut och ger barnen möjlighet att skapa en stabil grund för kampsport eller andra fysiska aktiviteter i framtiden.

 

  • Sparring: För alla medlemmar som vill utveckla sina tekniker inom stående fighting, full utrustning krävs (handskar, benskydd och tandskydd).

 

Att tänka på: Ta med träningskläder och vattenflaska. Utrustning finns att låna på plats. Har du egna handskar rekommenderar vi att du använder dem. Kom ca 15-20 min innan så du hinner registrera dig i receptionen och byta om. Välkommen!