Schema

HÄR HITTAR DU NUVARANDE OCH
KOMMANDE SCHEMA

Vi på Fight Club Stockholm siktar på att erbjuda alla våra medlemmar goda möjligheter att fritt välja vilka dagar som passar dem att träna på. Därför eftersträvar vi att kunna erbjuda åtminstone ett träningstillfälle varje träningsdag för dig som är nybörjare och för dig som är mer avancerad. 

SOMMARSCHEMAT 2023

 

Gäller fram till och med den 4 september.

Bild på sommarterminens schema på Fight Club Stockholm

HÖSTSCHEMAT 2023

 

Gäller mellan 4/9 till 31/12.

 

OBS! Ej tillåtet för fortsättning/avancerade elever att delta på nybörjarpassen, undantag för dem som ska tävla. 

 

  • Nybörjare: Här går vi igenom grunderna inom thai- och kickboxning. Mycket fokus på slag- och sparktekniker för sig eller i enklare kombinationer. Nybörjarpassen kantas ofta av övningar för att få upp pulsen och förbättra styrka, koordination, smidighet och kondition. Passar dig som är nybörjare inom stående fighting.

 

  • Bland: Våra blandpass är steget mellan nybörjarpassen och de mer avancerade träningspassen. Lätt sparring kan förekomma och därför krävs det att du kan grunderna inom stående fighting samt har full utrustning (handskar, benskydd och tandskydd) för att delta på blandpassen.

 

  • Fortsättning/Avancerad: För medlemmar som uppnått en högre nivå inom stående fighting. Här krävs ett godkännande av instruktör innan du kan delta på våra avancerade pass. Vill du tävla är dessa pass perfekt för dig! Egen utrustning krävs (handskar, benskydd och tandskydd).

 

  • Junior: Våra juniorpass riktar in sig på barn i åldern 6-12 år. Mycket fokus på rörelse och roliga aktiviteter för att bygga upp smidighet, koordination och kondition. Grundläggande tekniker i thai- och kickboxning lärs ut och ger barnen möjlighet att skapa en stabil grund för kampsport eller andra fysiska aktiviteter i framtiden.

 

  • Sparring: För alla medlemmar som vill utveckla sina tekniker inom stående fighting, full utrustning krävs (handskar, benskydd och tandskydd).

 

Att tänka på: Ta med träningskläder och vattenflaska. Utrustning finns att låna på plats. Har du egna handskar rekommenderar vi att du använder dem. Kom ca 15-20 min innan så du hinner registrera dig i receptionen och byta om. Var ute i god tid med att anmäla dig inför terminsstart eftersom vi stänger insläppet när passgruppen nått sin kvot. Sparring på söndagar är alla våra medlemmar välkomna på!